پایگاه آموزش و  مشاوره کسب و کار اینترنتی

پایگاه آموزش و مشاوره کسب و کار اینترنتی

معرفی معتبرترین روشهای کسب درآمد // جدیدترین استراتژی ها و اندیکیتورها// آموزش تحلیل و برسی // دانلود اندیکاتورها

آمار سایت

نظرسنجی سایت

نظر شما درمورد نت خونه؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2
  • بازدید دیروز : 21
  • بازدید کل : 50458

مطمئن ترین راه تغییر آی پی در اینترنت : ناشناس بمانید!


مطمئن ترین راه تغییر آی پی در اینترنت : ناشناس بمانید!

مطمئن ترین راه تغییر آی پی در اینترنت

 ناشناس بمانید!

 

حتی اگر یک کاربر عادی اینترنت باشید باز هم متوجه شده اید که فعالیت های شما زیر ذره بین است. هویت ایرانی گاهی دسترسی ما را به برخی خدمات محدود می کند. اما این مشکلی نیست که راه حل نداشته باشد. تغییر آی پی روش ناشناس ماندن در اینترنت است. در این مقاله تمامی اطلاعات در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهیم تا فعالیت های شما در اینترنت با محدودیت مواجه نشود.

آی پی (IP) چیست؟

IP مخفف عبارت Internet Protocol Address بوده که معادل فارسی آن “آدرس پروتکل اینترنت” است که به صورت یک سری اعداد قانون مند به هر وسیله ای (به طور مثال سرورها، کامپیوترهای شخصی، دستگاه های تلفن همراه و…) که به نتورک متصل شود، اختصاص داده می شود

IP در واقع یک شماره شناسایی یکتا برای برقراری یک ارتباط تحت شبکه است که با آن دستگاه های مختلف از هم بازشناخته می شوند.

آی پی ها انواع مختلفی دارند که دو نوع مهم آنها عبارت اند از:

  • آی‌ پی نسخه‌ ۴ (IPv4)
  • آی‌ پی نسخه‌ ۶ (IPv6)

IPv4 نسخه چهارم آدرس آی پی است که در سال 1981 در IETF تعریف شد و اولین بار در سال 1983 در پروژه آرپانت استفاده شد و هنوز هم بیشترین حجم ترافیک اینترنت با استفاده از IPv4 روت و مسیریابی می شود. در این نسخه که هم اکنون نیز در حال استفاده است از ترکیب اعداد بر مبنای 32 بیت نهایتا تا سقف 4.3 میلیارد (4,294,967,296) آدرس اختصاصی قابل ایجاد است.

در ابتدای شکل گیری شبکه اینترنت تعداد 4.3 میلیارد آی پی آدرس رقمی بود که کسی گمان نمی کرد روزی به انتهای ظرفیت خود برسد اما به مرور و با گسترش فعالیت های تحت وب و لزوم اتصال دستگاه های مختلف به شبکه که هر کدام نیازمند شماره شناسایی ویژه ای بودند و از طرفی خرید شمار زیادی از IP ها توسط شرکت ها و بلا استفاده ماندن آنها سبب شد که تحقیقات بر روی نسل جدیدی از آدرس های اینترنتی شروع شود، این کار تحقیقاتی بعدها در قالب نسخه 5 ارائه شد که تنها جنبه آزمایشی داشت اما با آمدن نسخه 6 از آدرس های اینترنتی مسئله محدودیت تقریبا برای همیشه حل شد.

IPV6 از یک آدرس 128 بیتی استفاده می کند و می تواند 2به توان 128 آی پی در اختیار ما قرار دهد که عددی قابل توجه است. به این معنی که محدوده و بزرگی IPV6 می تواند دارای 1۰38×3٫4 حالت مختلف باشد. یعنی حدود 34۰ آندسیلیون ! یعنی حدوداً به ازای هر متر مربع از سطح زمین 54525952 آی پی مختلف وجود خواهد داشت. به آی پی ورژن 6 ، IPNG یا همان Next Generation نیز می گویند.

حال بیایید با بیان یک مثال مفهوم را واضح تر کنیم. ساختار یک آی پی به شکل زیر است:

۱۲AB:1968:A:B:C:۱۶:۷۸ :۱۲F

۱۲AB:1968:A نشان دهنده کشور ایران است. B:C استان را مشخص می کند. ۱۶:۷۸ منطقه را مشخص می کند. ۱۲Fنیز شماره مشتری است. البته توجه داشته باشید مثال گفته جهت بیان بهتر مفهوم ساز و کار IP و درک هرچه بهتر آن است. دستگاه‌ های مبتنی بر شبکه، الگوریتم‌ های خاصی برای تفسیر آی‌ پی‌ها دارند.

تغییر آی پی

انواع روش های تغییر آی پی

بسیاری از شرکت ها و سرویس های بین المللی خدمات خود را به دلیل تحریم ها وضع شده علیه ایران؛ محدود کرده اند. از جمله خدمات محدود شده، می توان به سیستم های پرداخت جهانی مانند پی پال اشاره کرد. برای استفاده از امکانات آنها بایستی وانمود کنید که از کشوری غیر از ایران هستید. در ادامه راه های تغییر آی پی را بررسی می کنیم.

تغییر IP لوکال به صورت دستی

در ویندوزهای 7، 8 و 10 به راحتی می‌توانید آدرس IP خود را ببینید. کافی است عبارت CMD را در منوی Start تایپ، جست‌و‌جو و سپس اجرا کنید؛ در CMD دستور ipconfig را نوشته و برای ادامه کلید Enter را فشار دهید. این دستور تمامی اطلاعات مربوط به پیکربندی و تنظیمات شبکه‌هایی (چه کابلی باشد و چه به صورت بی سیم) که دستگاه شما به آن متصل است را نمایش می‌دهد. شما می‌توانید با کمی جست‌و‌جو IP خود را در مقابل عبارت IPv4 Address مشاهده کنید.

اگر می خواهید یک آی پی آدرس استاتیک داشته باشید می توانید آن را تغییر دهید. برای انجام اینکار، به کنترل پنل ویندوز بروید و Network and Sharing Center را انتخاب نمایید . در پنجره باز شده روی لینک Connections کلیک کنید. یک پنجره جدید باز می شود که جزییات ارتباط اینترنتی را نشان می دهد.به تب Properties بروید .

تغییر آی پی

پنجره دیگری برایتان باز می شود که در آن ایتم های مورد نیاز برای برقراری ارتباط وجود دارد. حالا Internet Protocol Version 4 (TCP/ IP v4) را انتخاب کنید.

تغییر آی پی به صورت دستی

تنظیمات پیش فرض برای رایانه وجود دارد اما شما می توانید در صورت نیاز آن را تغییر دهید. گزینه “Use the following IP address “را انتخاب کنید و جزییات مورد نظر را وارد نمایید و اوکی را بزنید.

فراموش نکنید که تیک ‘Validate settings upon exit‘ را بزنید. اگر رایانه شما در بیشتر از یک شبکه حضور دارد، جزییاتی همچون subnet mask، default gateway و DNS جایگزین را وارد نمایید.

توجه داشته باشید که این دستور آی پی لوکال سیستم شما را نمایش می دهد.این یک آی پی invalid است و تنها برای شناسایی سیستم در یک شبکه لوکال کاربرد دارد.

آی پی پرایوت (Private) چیست؟

IP address های private، آدرس هایی رزرو شده و محفوظی هستند که در دنیای اینترنت کاربردی ندارند و در اینترنت اصلا Route نمی شوند و هیچ اعتبار و Credential ای در دنیای اینترنت ندارند. private IP address ها فقط در شبکه های خصوصی یا همان LAN ها مورد استفاده قرار می گیرند و در دنیای اینترنت اصلا نمی توان از این ip ها استفاده کرد.

تغییر آی پی اینترنت به کمک نرم افزار

یکی دیگر از روش های تغییر آی پی استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی است. این نرم افزار ها برای تمامی سیستم ها و حتی موبایل ها نیز فراهم است. استفاده از این نرم افزار ها بسیار راحت است و شما با یک کلیک می توانید آی پی خود را عوض کنید. اما ایا پایداری این نرم افزار ها مناسب است؟ ایا همیشه می توان از یک کشور به اینترنت متصل شد؟ آیا با عوض کردن IP دیگر شناسایی نمی شویم؟

آیا با تغییر آی پی همیشه می توان ناشناس ماند؟

شاید درست باشد که برای ناشناس ماندن بایستی آی پی را تغییر داد اما این تمام ماجرا نیست.

ISP برگرفته از کلمه Internet Servise Provider یعنی شرکت خدمات سرویس های اینترنت است. یک ISP توسط یک خط تلفن از شرکت مخابرات و یا امکانات ماهواره ای می تواند اینترنت را به کاربر خود بدهد.

این خدمات معمولاً درمقابل دریافت مبلغ و هزینه‌ ای از سوی کاربر به وی ارائه می‌شوند. ISP ها معمولا علاوه بر اتصال کاربران به اینترنت، خدماتی از قبیل میزبانی وب، ثبت دامنه‌ های اینترنتی، خدمات ایمیل و … را نیز انجام می‌ دهند. البته ISP می‌ تواند زیر یک ISP دیگر قرار بگیرد. یعنی نه به عنوان یک ISP مستقل بلکه به عنوان یک ISP وابسته برای کاربران خدمات ارائه کند.

برخی از شرکت ها و سازمان ها، حتی ISP کاربران خود را به موقع اتصال به اینترنت بررسی می کنند. راه حل در امان ماندن استفاده از سرور های مجازی است.

سرویس های مجازی دولوپر 98 مبتنی بر انی دسک

اگر شما یک وبمستر یا برنامه نویس هستید، مسلما نیازمند به سیستمی هستید که با سرعت پایدار و بالا به اینترنت متصل باشد. سیستم های مجازی انی دسک Developer98 دارای قیمت پایین و مناسبی هستند که آنرا از دیگر سیستم ها متمایز می کند. بر خلاف سیستم مجازی ها که اکثر ویندوز سرور هستند، این سیستم ها دارای کاربری فردی هستند و ویژگی بارز آنها پایین آوردن سطح حساسیت سیستم های پرداخت جهانی مانند پی پل می باشد.

با کمک این سرویس ها شما علاوه بر دسترسی به یک سرور مجاز با تمامی امکانات، دیگر هیچ نگرانی در خصوص آی پی خود نخواهید داشت. همچنین این سرویس ها از نرم افزار قدرتمند انی دسک استفاده می کنند که بهترین و ساده ترین نرم افزار کنترل از راه دور محسوب می شود.

 

 

پایگاه آموزش و تحلیل

کلید تجارت

 

 

  انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 511

برچسب های مهم

از همراهی شما سپاس گذاریم کانال تلگرام KELIDETEJARAT@ کانال ما درآپارات https://www.aparat.com/kelidetejarat

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما